Selecteer een pagina

Parket Schuren Oegstgeest

Het woonplezier in uw huis in Oegstgeest wordt bepaald door een mengeling van factoren, waarvan de vloer er één is. Een mooie en goed onderhouden parketvloer zorgt voor een echte verhoging van de sfeer en deze komen we dan ook in veel interieurs tegen. Bij het ouder worden van uw houten vloer komen er echter ontsieringen tevoorschijn, zoals slijtplekken, krassen, deuken en vlekken. Door te kiezen voor parket schuren Oegstgeest kunt hier onmiddellijk een einde aan laten maken. Onze experts in parket renovaties verzorgen deze behandeling met liefde en het grootste plezier.

Parket schuren Oegstgeest: Uw ervaren specialist

Als ervaren expert in het herstellen van houten vloeren bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze stofvrije schuurmachine en professionele vloer beschermers in de aanslag beginnen we aan de klus. In totaal hebben we gemiddeld 1 tot 2 dagen nodig om het geheel te voltooien. Daarna straalt uw parketvloer weer ongekend en is hij optimaal tegen nieuwe beschadigingen beschermd. Nog een voordeel van team Parket Schuren Oegstgeest van Z.P. Vloeren is dat we vrijblijvend bij u kunnen langskomen voor een advies op maat of bijvoorbeeld een vloerinspectie.

20 jaar ervaring als parketteur in Oegstgeest

Met het parket schuren in Oegstgeest hebben we een ruime ervaring: nu alweer 20 jaar! We weten dus precies wat we moeten doen om uw houten vloer in de juiste conditie terug te brengen. Allereerst schuren we de vloer in meerdere fasen, zodat viezigheid en schade worden verwijderd. Hierna sluiten we het nervenpatroon in het hout, door de vloer te polijsten. Nu kan nieuw vuil niet meer in uw vloer binnendringen. Ten slotte zullen we na het parket schuren in Oegstgeest uw vloer afwerken met een middel dat u gekozen heeft. Dit kan parketlak zijn, maar ook olie, hardwax of Skylt. Op deze manier is uw parket optimaal beschermd tegen nieuwe verontreiniging en slijtage.

Parket Schuren en Oliën

Zeker als u in uw woning over vloerverwarming beschikt, is het aan te raden om te opteren voor parket schuren en oliën. Niet alleen voorkomt de parketolie nieuwe vervuiling, maar ook gaat het beschadigingen tegen die door wisselingen in de temperatuur kunnen ontstaan. Uiteraard is het mogelijk om uw vloer te laten oliën in zowel lichte als donkere kleuren. Het is maar net wat u prefereert. Onze parket experts brengen de gewenste variant in één perfect dekkende laag aan, zodat uw hele houten vloer mooi afgewerkt en goed beschermd wordt.

Parket Schuren en Lakken

Team parket schuren Oegstgeest van Z.P. Vloeren is specialist in o.a. parket schuren en lakken is een andere optie bij de renovatie van uw houten vloer. In tegenstelling tot bijvoorbeeld olie moet parketlak juist in een aantal dunne lagen worden toegepast. Op deze wijze kan het product beter hechten en is het resultaat ook gewoon veel mooier. Het mooie van parketlak is dat het uw vloer langdurig beschermt en dat het verkrijgbaar is in heel veel verschillende uitvoeringen.

Parket Schuren Oegstgeest

Vrijblijvende Offerte Aanvragen