Selecteer een pagina

Parket Schuren Leiderdorp

Begint uw houten vloer steeds harder om aandacht te roepen? Geef hem dan de behandeling die hij verdient en neem contact op met de specialisten van team Parket Schuren Leiderdorp van Z.P Vloeren. Voor u het weet, hebben we uw bestaande parketvloer compleet opgewaardeerd tot een houten vloer als nieuw. Vraag vandaag nog een offerte op maat bij ons aan en zie direct wat het parket schuren u gaat kosten. Liever eerst een gratis vloerinspectie laten uitvoeren? Plan dan een vrijblijvende adviesafspraak met ons in! Zowel doordeweeks als in het weekeinde staan we helemaal voor u klaar.

Parket schuren Leiderdorp: Een ervaren specialist

Met ons bedrijf zetten we ons voornamelijk lokaal in, waar we zorgen voor de mooiste houten vloer renovaties in de omgeving van Leiderdorp. Ons werk verrichten we zowel bij particulieren als bij bedrijven, dus zodoende zit u bij ons altijd goed! We komen graag met u in contact om uw wensen en de verschillende mogelijkheden te bespreken, dus laat snel eens van u horen! Vul het contactformulier op deze website in, stuur ons een mail of bereik ons per telefoon. Met onze houten vloer renovatie is uw parket straks weer helemaal klaar voor de toekomst!

20 jaar ervaring als parketteur in o.a. Leiderdorp

Parket Schuren Leiderdorp is een team van Z.P. Vloeren en is uiterst geroutineerde en ontzettend ervaren professionals. We beschikken over 20 jaar ervaring als meester parketteur en bieden u alle voordelen die u mag verwachten van een echte specialist. Vertrouw op het mooiste vakwerk in combinatie met de beste professionele middelen en een garantie van meerdere jaren op al het uitgevoerde werk. Voor een impressie van ons eerdere werk neemt u gerust even een kijkje op onze website, waar we een aantal voorbeelden hebben uitgelicht.

Parket Schuren

Bij al onze vloer renovaties zorgen we voor stofvrij parket schuren. Onze geavanceerde schuurmachine is gekoppeld aan een stofzuigsysteem, zodat al het vrijkomende gruis en stof onmiddellijk wordt weggezogen. Hierdoor blijven de kamers veel schoner en kunnen we ook nog eens veel sneller ons werk doen. Het resultaat van team parket schuren Leiderdorp van Z.P. Vloeren is een subliem ogende en optimaal geëgaliseerde houten vloer, die klaar is om afgewerkt te worden met een beschermer naar keuze. Afhankelijk van het totale aantal vierkante meters hebben we gemiddeld 1 tot 2 dagen nodig om uw gehele vloer te schuren.

Parket Schuren en behandelen met olie of lak

Wilt u uw eigen vloer op onze professionele wijze laten behandelen? Kies dan voor een algehele parket renovatie door het team van parket schuren Leiderdorp. U heeft bij ons een ruime keuze uit diverse soorten beschermmiddelen, waaronder de zeer bekende parketlak en vloerolie. Ieder van deze middelen zorgt op zijn eigen manier voor een doeltreffende en langdurige bescherming van uw houten vloer. Onze parketteurs laten u graag de uitgebreide kleurenwaaiers zien, zodat u de perfecte kleur en uitvoering kunt vinden om uw vloer mee op te knappen.

Parket Schuren Leiderdorp

Vrijblijvende Offerte Aanvragen